Podcast: Snö, grillrök och action

Från sajten:
image

Denna vecka får Bubblan-Bulan och ljudtekniker Dennis Klarin sällskap av Marcus Attefors.

Attefors har testat premiumprylar från Apple, kan en dator för 120 000 kronor rendera snö i Final Cut Pro? Är nya Mac Book Air den perfekta datorn för den vanliga Svenssons och kommer vi äntligen få se en större iMac? Det blir till början mycket Apple. Men det blir också mycket grill, kassettband och actionkameror på semestern.

Detta blir sista avsnittet innan ett litet sommaruppehåll under juli månad. Men vi ses i augusti!

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag.

Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan. Nedan hittar ni YouTube-länken för kvällens avsnitt.

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.