Podcast: Nu beta-tid du kommer

Från sajten:
image

Det blir återigen Bubblan-Bulan och ljudtekniker Dennis Klarin som blir lämnade i sticket och får hålla i spakarna ensamma.

Men vad gör det, en trevlig kväll och mycket har hänt under veckan som gått. Bulan är snyggare och krispigare än vanligt, Dennis har levt med beta ända sedan WWDC och går igenom de olika enheterna. Dessutom har det testats fler gräsklippare, kylskåp, byggts lego och funnits ett nytt beroende

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag.

Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan. Nedan hittar ni YouTube-länken för kvällens avsnitt.

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.