Podcast: Macradion inför WWDC 2023

Från sajten:
image

Denna vecka blir det ett gammalt klassiskt Macradion-moment när Marcus Attefors, Mathias Severyd och Dennis Klarin är samlade för att prata om nästa veckas stora händelse.

Den 5 juni går WWDC 2023 av stapeln i Cupertino och det gamla Macradiongänget är samlat för att önska, gissa och skvallra. Dessutom är vi såklart tillbaka klockan 19.00, live under eventet och ett sammanfattande podcast-avsnitt direkt efter. Vi ses då!

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag.

Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan. Nedan hittar ni YouTube-länken för kvällens avsnitt.

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.

1 gillning