Podcast: Dyra högtalare, Jolt Cola och leksaker

Från sajten:
image

Även denna vecka är det järngänget Marcus Attefors, Mathias Severyd och ljudtekniker Dennis Klarin vi får möta inne i Bubblan.

Marcus har testat Sonos nya högtalare Era 100 och Era 300 och berättar allt om dem. Severyd har gått och blivit en riktig gamer och går i tankarna att köpa en platta Jolt Cola och en gamingstol för att matcha den grymma spelskärm han nyss testat. Dennis bygger mest Lego som vanligt och berättar om det nya projektet Bubblanbygget.

Titta på vår nya fina merch här och missa inte Dennis egna Lego-tråd i Bubblan.

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Bubblan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Bubblan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje torsdag överallt eller reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Vi önskar er också varmt välkomna in i Bubblan med oss varje tisdag! Då inspelningen sker live med tillhörande livesändning på YouTube. Vi går live 20.30 varje tisdag. Via livesändningen på YouTube kan du vara med och ställa dina frågor och vara en del av Bubblan.

Relaterat till avsnittet

Stöd oss

Med Bubblan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på torsdagar, reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podd-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd Teknikveckan och Bubblan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.

Kan du inte lägga in kapitel i podcasten så att man kan hoppa om det är något som man tycker är mindre intressant?

Tyvärr så har Acast inte stöd för kapitel :frowning:

De hade kapitel förr. Det var härliga tider.

2 gillningar

Tråkigt att inte Acast har stöd för kapitel. Måste ni ha Acast för att det ska fungera med Patreon? Kolla med @Esse och @nikka vad de använder till Bli Säker-podden där de har kapitel.

Som det ser ut nu, men vi jobbar på en lösning. Men det rör sig nog tyvärr om mer än ett år i framtiden.

Jag missade att jag blev inpingad här. För er som är intresserade lägger vi in kapitelindelningen med markörer i Adobe Audition. Dessa följer sedan med när vi lägger in övrig metadata via Forecast. Den Forecast-redigerade filen laddar vi sedan upp till Libsyn (för prenumeranter) och BunnyCDN (för webblyssnare).

I och med att tidskoderna ligger inbäddade i MP3-filen visas de automatiskt för alla Libsyn-prenumeranter som använder en poddspelare med stöd för kapitelindelning (under förutsättning att vi inte redigerar filen via Libsyn för försvinner kapitelindelningen).

För webbvyn använder vi en mediaspelare som heter Presto Player. Det är en fork av Plyr Player där just funktionen för kapitelindelning är tillagd. Tyvärr detekteras inte de inbäddade kapitlen automatiskt av Presto Player, så vi behöver lägga in dem manuellt igen.