Podcast: Apple förändrar allt och ingenting

Från sajten:
image

Denna onsdag är det Dennis Klarin, Peter Esse och Marcus Attefors som skall ge oss senaste nytt – främst i Applevärlden.

Apple har nu gett oss uppdaterar och nya funktion i och med senaste betan. De skall ge oss alternativa appstores, men är det verkligen det vi fått? De låser också upp NFC och spel i molnet.

Förutom allt detta så har dessutom Esse inte testat Apple Vision Pro men recenserar det ändå. Tillsammans med nyheter kring Webhallen, spel i molnet och “Ai-admins” som inte gör sitt jobb på Facebook.

Så lyssnar du

Du kan lyssna på Teknikveckan via Apple Podcaster, Spotify och överallt där poddar finns. Sök bara på Teknikveckan så hittar ni oss. Nytt avsnitt kommer varje vecka överallt där poddar finns eller helt reklamfritt via din egen Patreon-feed.

Stöd oss

Med Teknikveckan+ innebär det att du får den klippta versionen av inspelningen på onsdagar reklamfritt i din poddspelare och alldeles egna podcast-feed. Du får din unika podd-feed skickad till dig när du registrerar dig som abonnent på Patreon. Du får också unikt innehåll i vårt forum Bubblan och mer av oss!

Stöd oss på Teknikveckan, bli Patreon nu!

FÖLJ OSS

Vi vill sända ett stort TACK till alla våra Patreons, medlemmar och följare. Utan er vore inget möjligt.