POCO X3 NFC - mellanklass för lågt pris

Från sajten:
image

Med mottot “Exactly What You Need” lanseras Xiaomi sitt senaste alster. POCO X3 (NFC).

Med sin 6,67tums LCD display, 120Hz skärm ger den användaren ordentlig valuta för sina pengar. Batteriet är på 5160mAh och har 33W snabbladdning som kan få andra tillverkare att skämmas. Telefonen har utrustats med Qualcomm Snapdragon 732G som tillsammans med POCOs LiquidCool Technology och deras Game Turbo får det även de tuffaste spelen att flyta. Som namnet antyder så är telefonen utrustad med NFC. Den levereras även med Bluetooth 5.1, IR-sändare, stereo högtalare och för de oroliga där ute kan vi trösta er med att POCO X3 (NFC), även kommer utrustad med en 3,5mm kontakt.

Som i de flesta fallen så här även kameran eller i detta fall kamerorna fått mera utrymme på X3an. Frontkameran är av punch-hole modell med en upplösning på 20MP medans baksidan rymmer en uppsättning av inte mindre än 4st kameror där huvudkameran har en upplösning på 64MP.

Telefonen kommer att erbjuda 6GB RAM med två olika storlekar av lagringsutrymme. 64GB och 128GB, enligt tidiga uppgifter kommer priset hamna på €199 respektive €249. Svenska priser är ej ännu klara.

Läs mer hos Xiaomi.