Pixeltime är en färgglad och mångsidig kub för alla

Från sajten:
image

Än en gång söker vi oss till Kickstarter för att hämta inspiration till dagens värld av prylar. Pixeltime är världens första “Surround Display Pixel-Art Clock”.

Kickstarter är inte bara en språngbräda för många företag utan också en källa till underhållning. En av de pågående kampanjerna som drar till sig uppmärksamhet nu går under namnet Pixeltime som är en kubformad pixelbaserad enhet. Med mycket färg och olika sätt att visa upp information på de 4 inbyggda LED-skärmar som finns runtom. Skärmarna på Pixeltime kan visa 1024 olika färger. Upptill finns ett gäng fysiska knappar för kontroll av de olika funktionerna.

Pixeltime

Bland de olika inbyggda funktionerna i Pixeltime finner vi alarmklocka, timer, väder, pixel-art, nattlampa samt möjlighet att reagera baserad på musik. Nästan som ett modernt timglas, bara att vrida kuben för att sätta en timer så kanske en perfekt kompis för skrivbordet?

Vill man som användare skapa egna motiv som visas kan detta göras via appen och sedan skickas dessa över till enheten via Bluetooth 5.0. Individuellt och en trevlig touch till arbete- eller hemmiljön.

Pixeltime har måtten 74 x 74 x 74 mm och väger 300 gram och kommer i färgerna svart eller vit. Det inbyggda batteriet räcker i 20 timmar och laddas via USB-C och den har en standby-tid på 10 dagar.

Är du sugen på en egen så börjar priserna på ungefär 750 SEK och den ska skeppas i juli månad i år.

Källa: Kickstarter