Philips Welcome Eye View med stort synfält

Från sajten:
image

Philips har släppt en teaser på sin kommande utomhuskamera. Nya Philips Welcome Eye View ser ut att vara fullspäckad med intressanta funktioner.

Utomhuskameran Philips Welcome Eye View ser ut att lanseras under 2023 men redan nu har företaget släppt en teaser som visar upp en del av funktionerna i säkerhetskameran.

Mest intressant är kanske att utomhuskameran har en inbyggd motor som gör att den kan täcka upp ett större område där den är monterad. Utöver detta finns även en inbyggd siren på 105 decibel, detektering av människor och djur. Motorn gör dessutom att kameran kan följa en människas rörelser vid behov.

Synfältet är 130° när kameran är stilla men tack vare motorn kan den täcka upp till 240°. Philips Welcome Eye View har stöd för både Amazon Alexa och Google Home.

Upplösningen ligger på 2K och det finns ett inbyggt batteri som håller kameran igång upp till 4 timmar vid eventuellt strömavbrott. Ytterhöljet är tillverkat i 100 % återvunnen aluminium och plastdetaljerna är tillverkade av 70 % återvunnen plast. Mörkerseende och IP66-klassning gör att den fixar det mindre trevliga vädret också.

I teaserklippet hintas även om fler produktsläpp under 2023.