Philips nya airfryer ska göra matlagningen enklare

Från sajten:
image

Airfryern har kommit för att stanna och underlättar idag matlagningen i många hushåll. Nya, uppkopplade airfryern från Philips lagar både mer och energisnålare.

Den nya luftfritösen Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected har tillgång till mängder av recept via den tillhörande appen, NutriU. Via appen kan airfryern anpassas efter användarns önskemål vilket då innebär att denna hanterar råvarornas koktider på optimalt sätt för att ge krispiga utsidor och saftiga insidor.

Philips Airfryer Combi 7000 XXL Connected har 22 matlagningsfunktioner inklusive luftfritering, grillning, rostning, bakning, sous-vide, långkok, rostning, torkning och avfrostning. Airfryer Combi anpassar automatiskt matlagningstider, temperatur och luftflöde med hjälp av en tornadoliknande luftström. Rapid CombiAir Technology. Det minimala behovet av olja skapar en tillagning med upp till 99 % mindre tillsatt fett.

Airfryer Combin har en kapacitet på 2 kilo och 8,3 liter vilket gör att den är idealisk för storkok eller för att tillaga måltider för många personer. Den använder upp till 70 % mindre energi jämfört med en traditionell ugn och är upp till 1,5 gånger snabbare.

Källa: Pressmeddelande

Galleri