Philips lanserar kombinerad sladdlös dammsugare och mopp

Från sajten:
image

Philips lanserar en ny sladdlös dammsugare med mopp för enklare städupplevelse. Philips Cordless Vacuum Aqua kommer i serierna 7000 och 8000.

För dig som vill effektivisera vardagen så lanserar Philips nu en kombinerad sladdlös dammsugare och mopp i en och samma enhet. Den sladdlösa dammsugaren Philips Cordless Vacuum Aqua underlättar vardagen och tar bort strulet med kablar som trasslar in sig. Den har en digital motor, PowerBlade som skapar ett högt luftflöde vilket ser till att suga upp damm och smuts från golven i hemmet. Ett filtreringssystem i fem steg ser till att ta bort upp till 99,9 procent fint damm.

Dammsugaren har ett utbytbart Li-ion 25,2 V-batteri med en körtid på upp till 80 minuter i Eco-läge och 30 minuter i Turbo-läge. Aqua-funktionen tar bort upp till 99 procent av bakterierna från golven vid moppning. Munstycket är utrustat med LED-lampor som underlättar rengöringen. Dammsugaren hanteras enkelt med hjälp av en digital display som ger full kontroll över funktioner och prestanda.

Rekommenderat pris för Philips Cordless Vacuum Cleaner Aqua Plus är mellan 7 299 – 8 499 kronor beroende på modell. Mer information finns på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri