Philips Hue släpper färgglada belysningsnyheter

Från sajten:
image

Philips Hue har nu breddat sitt utbud med fler produkter inom smart belysning. Nya ljuskällor i såväl smått som stort format ska ge oss färggladare hem.

Philips Hue lanserar idag en ny E14-ljuskälla i både White Ambiance och White and color ambiance där den förstnämnda ger varmvitt till kallt vitt ljus och den senare färgat ljus i miljoner färger. Storleksmässigt ska dessa passa in även i mindre armaturer.

Philips Hue E14-kronljuskälla finns att köpa nu:

  • 1-pack White ambiance: 389 kronor
  • 2-pack White ambiance: 669 kronor
  • 1-pack White and color ambiance: 719 kronor
  • 2-pack White and color ambiance: 1 219 kronor

Samtidigt lanseras också nya takpaneler i nya former. Den nya Philips Hue Aurelle kommer nu även i svart i alla former; kvadratisk, rektangulär eller rund.

Philips Hue White and color ambiance Surimu-panel:

  • 300 x 300 mm: 2539 kronor
  • Ø 395 mm: 2649 kronor

Philips Hue Surimu har utökats med en rund form (diameter 395 mm) och en ny kvadratisk form som är hälften så liten (300 x 300 mm) som den befintliga kvadratiska Surimu. Surimu kan lysa upp ditt hem med både vitt och färgat ljus.

Philips Hue White ambiance Aurelle-panel i svart (tillgänglig 20 juni)

  • 600 x 600 mm: 2649 kronor
  • 1200 x 300 mm: 2649 kronor
  • 300 x 300 mm: 1879 kronor
  • Ø 395 mm: 1989 kronor

Slutligen får Hue-appen två nya funktioner under tredje kvartalet i form av justering av ljusstyrkan, vilken jämnar ut ljusstyrkan för enskilda lampor i ditt underhållningsområde, och ytterligare tidsintervaller för rörelsesensorer.

Med justering av ljusstyrkan kan du anpassa den relativa ljusstyrkan för enskilda lampor i ett underhållningsområde, i stället för att styra lamporna som en grupp. Nu går det att justera så att lampor med högre lumen lyser svagare än lampor med lägre lumen. Det går också att bestämma vilken del av rummet som ska få mest ljus när du synkroniserar din belysning med TV, filmer, spel eller musik.

Philips Hue Bridge får också en uppdatering som förbättrar funktionerna hos Hues rörelsesensorer. Antalet tidsintervaller som rörelsesensorerna aktiverar önskad belysning kommer att öka från två till tio. Det blir också möjligt för scenen Naturligt ljus när den väljs att bli en del av dessa tidsintervaller, för att efterlikna solen under hela dagen.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Den svenska kronan visar vad den gå för.
Säkert en höjning generellt från Hue också.
Men svettiga priser.:sweat_smile: