Philips Hue Lightguide finns till slut att köpa

Från sajten:
image

Förra året presenterade Philips Hue serien Lightguide som med olika former och färg skulle lyfta våra hem. Därefter drogs den tillbaka på grund av problem.

Philips Hue Lightguide är namnet på ljuskällan som äntligen börjar säljas. Äntligen eftersom den presenterades i samband med IFA 2022 och då i flera olika former. Dock drogs den tillbaka strax efter lansering på grund av kvalitetsproblem och sedan hände inte mycket mer. Formen på denna som nu finns att köpa kallas för “Ellipse”.

Nu har dock en variant från de ursprungliga börjat säljas och det är en ljuskälla med E27-sockel och en större storlek än vad vi är vana vid att se. Istället för den konstruktion vi är vana vid att se består denna av inre rör och en reflekterande glasbeläggning vilket säkert passar bra till moderna hem. Den kan återge färger, varmt och kallt vitt ljus och ljusstyrkan ligger på 500 lumen.

Rekommenderat pris är 1 049 kronor och den kan köpas direkt från Philips hemsida via länken nedan. Det finns också en matchande lampsladd att köpa till för 549 kronor.

Källa: Philips Hue

Galleri