Philips Hue lanserar surroundbelysning till Samsungs TV-apparater

Från sajten:
image

Signify presenterade idag en helt ny app som lanseras inom kort till Samsungs TV-apparater som ger oss surroundljus med hjälp av våra Hue-lampor.

Har du en massa Hue-lampor i vardagsrummet och en Samsung TV så kan du från och med imorgon köpa appen Philips Hue Sync TV som synkroniserar lamporna med allt som visas på tv’n. Via appen går det att ställa in intensiteten i upplevelsen, justera ljusstyrkan, välja mellan ett video- eller spelläge och mycket mer.

Det här är en otrolig milstolpe i Philips Hues hemunderhållningsresa och vårt ständigt utvecklande partnerskap med Samsung. Vi är stolta över att kunna erbjuda mer uppslukande och personliga upplevelser med vår nya Philips Hue Sync TV-app och ser fram emot att föra in detta nya sätt att aktivera surroundbelysning i vardagsrum över hela världen, säger Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue på Signify.

Via Hue-appen i telefonen går det även att skapa ett underhållningsområde där vi kan välja vilka lampor som ska synkroniseras med tv’n och dra och släppa dem till rätt plats och höjd i förhållandet till tv’n. Appen lanseras i Samsungs tv-appbutik imorgon den 5 januari och kostar 1 499 kronor. Appen kommer lanseras till Samsungs QLED-modeller från 2022 och nyare.

1 gillning

Vilka Samsung-apparater gäller det?

Priset! För en app till en redan dyr tv för att använda redan inköpta dyra lampor! Kommer aldrig köpa den! Äh vem försöker jag lura, jag är bara sur för jag måste köpa den och jag absolut inte hade planerat den här utgiften i januari.

7 gillningar

För det appriset borde lampor ingå!

QLED 2022 eller nyare.

Ja men se där! Nu ”sparade” jag 1500kr!

Samma här, så otroligt tråkigt att Samsung är så dåliga på att ge sina äldre prylar kärlek.

1 gillning

Smutt ändå att slippa en separat Sync-box, den kostar väl över 2000 kr?

Kändes som ett gjutet köp, fram till jag såg årsmodellerna från när det funkar..:cry: