Philips Hue har uppdaterat sin rörelsesensor

Från sajten:
image

Enligt tyska bloggen “Hueblog” har Philips Hue uppdaterat sin rörelsesensor. Det är ingen revolutionerande uppdatering utan enbart hårdvaran.

Philips Hue, som alla känner till vid det här laget, har uppdaterat sin rörelsesensor. Det är tyska bloggen, Hueblog som skriver om att Philips Hue Motion Sensor uppdaterats och fått ny hårdvara. Denna andra generation av deras populära rörelsesensor verkar ha fått en ny sensor med högre känslighet. Detta innebär att sensorn nu kan detektera rörelse upp till 7 meter bort där den tidigare modellen “bara” kunde detektera upp till 5 meter.

Förändringen märks även i Hue-appen där du nu får ange om det är den äldre eller nyare modellen av Hue Motion Sensor som ska installeras. Känsligheten i appen kan också ställas in i fem lägen istället för tre som tidigare.

Rent fysiskt så finns en mindre förändring på baksidan av sensorn som nu har en liten knapp istället för reset-hålet. Den nya modellen har EAN-kod 8719514342125 och modellenumret är 929003067501. Kan vara bra för er som vill köpa och hellre komma över den nyare modellen.

Källa: Hueblog

1 gillning