Patreon lanserar en egen videoplattform

Från sajten:
image

Patreon är en rätt trevlig tjänst som gör kreatörer på ett enkelt sätt kan betalt för bonusmaterial eller om någon följare, lyssnare, tittare, läsare vill sponsra personen eller företaget i fråga.

Nu har Patreon lanserat ännu en tjänst och det är en egen videoplattform där innehållsskapare kan lägga upp material som enbart de som är en betalande Patreon kan se. På detta sätt kan innehållsskapare hitta ännu ett sätt att eventuellt kunna livnära sig på genom att skapa exklusivt innehåll. Materialet som laddas upp på tjänsten är i 4K och det går även att skapa förhandsvisningar för att få in nya abonnenter.

Vi på Teknikveckan har en Patreon som ni kan spana in här och är ni sugna att lämna ett bidrag så blir vi väldigt tacksamma. Det ger dig bland annat en reklamfri upplevelse och en fin liten badge på vårt forum. Om vi kommer släppa exklusiva videos på Patreon återstår att se men det är inte helt omöjligt att den blir något sådant i framtiden. Videoplattformen kommer vara tillgänglig via valfri dator, iOS- och Android-enheter, har stöd för AirPlay och Chromecast stöd kommer inom kort.

Via Engadget

3 gillningar