OurGreenCar öppnar upp sin bilpool i fler städer

Från sajten:
image

OurGreenCar är det lilla Malmöbaserade bilpool-bolaget som utmanar jättarna på marknaden – med elektriska fordon till en låg kostnad.

Det tre år gamla bolaget har erbjudit sina tjänster till företag och kommuner, men efterfrågan från privatpersoner har varit hög så nu startar de sin satsning OurGreenCar OPEN som är en bilpool öppen för alla i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det som gör att företaget sticker ut är att alla fordon i flottan är elektriska och de har till och med licensierats med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Så helt enkelt en smart och miljövänlig bilpool som vi nu kan använda i Västra Hamnen i Malmö, Järfälla i Stockholm samt Guldheden i Göteborg. Förutom bilar så finns också elektriska låd- och sparkcyklar med i poolen och för att använda dessa fordon behöver vi registrera oss på företagets hemsida, ladda ner appen, boka och låsa upp fordonet direkt i telefonen.

“Nu säger vi välkommen till OurGreenCar OPEN. Det känns kul att erbjuda vår tjänst till allmänheten, det har varit efterfrågat länge och nu känner vi att läget är helt rätt. Det är dags att göra Sveriges grönaste fordonspool tillgänglig för alla! Och att dessutom kunna erbjuda det till marknadens lägsta timpriser känns extra kul” Kenneth Falk, Säljansvarig/Medgrundare.

“Vi har som mål att tillgängliggöra sin ekonomiskt-, socialt- och miljömässigt hållbara mobilitet för alla – det får inte vara en klassfråga om vem som har råd att bidra till en bättre värld”, Säger Thomas Droben, VD/Medgrundar

Via: OurGreenCar.