Orzly kan bli din ständige följeslagare för Stadia giggen

Från sajten:
image

Att hitta passande tillbehör till sin Stadia är inte lätt utanför USA eller för den som känner sig modig, från Kina. Några kanske skriver ut en egen hållare.

Orzly

Orzly heter ett företag baserat i London som säljer “Orzly Essential Pack for Stadia” detta paket innehåller fler delar som kan vara bra för den som vill spela Stadia utanför hemmet.

I paketet finns det:

  • Telefonhållare
  • Laddkabel
  • Anslutningskabel
  • Hörlurar
  • Väska
  • En handledsrem till väskan

Telefonhållaren

Själva hållaren kläms fast på handkontrollen och sitter stabilt. Denna modell är tänkt att ha telefonen ovanpå kontrollen och inte ovanför men detta fungerar även det. Klämman för telefonen är fjädrande och har vadderade kuddar för att inte skada telefonen. Runt handkontrollen finns dock inget sådant.

Trots att jag har ett plånboksfodral från DuxDucis sitter på min OnePlus 8 så sitter telefonen stadigt.

Kablage

Laddkabeln som följer med är av vanlig USB-A till USB-C och fungerar även för snabbladdning av telefoner om de använder sig av standard protokoll alltså inte för OnePlus.

Anslutningskabeln gör precis som man kan tro att man kan ansluta telefonen till handkontrollen. Man behöver alltså inte ha ett Wi-fi som för att få kontrollen att reagera.

Hörlurar

Medföljande hörlurar är av vanliga in-ear modell och fungerar bra att ha både i röstchatten på Stadia eller som ett vanligt handsfree till telefonen.

Väska

Väskan som finns i paketet passar bra för Stadia kontrollen men passar även för Nintendo Switch, Xbox eller Playstations handkontroller. Den lilla handleds remmen är en enkel variant med en karbinhake utan några möjligheter att spänna åt remmen. Utsidan är slät

EVA-plast och insidan är klädd med microfiber tyg. Det finns en dragkedja som går att öppna åt båda hållen tack vare de två löparna, ja dom heter så.

I locket finns det utrymme för kablage och hörlurar däremot saknas utrymmen för att förvara hållaren vilket är väldigt synd med tanke på att detta är ett så komplett paket.

Paket återfinns på Orzlys egen sida. Här finns även möjligheten att bara köpa delar av detta paket och välja färger för den som känner sig trött på svarta färger på tillbehör.

Summering

Väskan skyddar bra mot lättare våld som att kastas runt i en väska men är tyvärr lite bulkig. Dessutom saknas en av huvudfunktionerna plats i väskan. Hela spelenheten med telefon och kontroll blir ganska så tung så ett bord eller någonting att avlasta armarna på är att rekommendera.