Är han äkta Italienare så säljer han allt. Annars får vi skicka dit Mrs Sandström
Finns det italienska pizzabagare i Sverige?
Det är unikt men här vid oss så är ägaren, kocken och pizzabagaren alla italienare
Det bästa av två världar, väntöl till degen.
Matthew Panzarino pratar om sin Ooni i senaste »The Talk Show With John Gruber«.
(Gul ring på bilden för att representera ananas.)
Efter ett gäng email och tester fram o tillbaka sen jag fick ugnen så är där en ny Ooni på väg till mig nu. Hoppas den funkar bättre.
Packade upp min ersättningugn igår. Tyvärr så var stenen mitt itu, men som vanligt med deras support så går det smidigt och en ny sten är på väg.
Var tvungen att bara testa tända igår, och det gick på första försöket. Plus att den inte slocknade.
Idag blev det pizza till lunch på degar som jag hade i frysen. Degarna. fungerade förvånansvärt bra.
De såg först ut som Attefors degar som han slängde, men jag bara bollade om dem.
Ugnen tändes direkt, slocknade inte, och har en fin låga nu och jag kom ganska snabbt upp i över 400 grader. Så den gamla var definitivt nåt konstigt med.
Skönt.
En sån här till pizzan.
Efter att ha följt denna tråd hela sommaren så kände jag att det var dags för en pizza igår. Den blev riktigt god😋
Byt ut falukorv mot pepperoni. Lägg till paprika.
Vad i hela helvetet Erik!
Han skonade dig åtminstone från lyxvarianten med ananasringar.
alltså… jag gillar iofs falukorv… men…
Spritsa ut lite potatismos på varje korvskiva så är du hemma…
pizza med potatis…är iofs ganska gott
Jag har aldrig vågat lämna komfortzonen så det är oprövad mark för mig…
jag ska vara ärlig och säga det tog tid för mig också.
Inte så jag äter sådan pizza.
Men jag tror det är en ålders grej att man äter Bianco pizza nu också
För egen del känner jag mig inte färdig med de “vanliga” pizzorna ännu. Även om jag kan experimentera med pålägget.