Ooni lanserar ihopfällbart pizzabord

Från sajten:
image

Ooni som tillverkar både pizzaugnar och tillbehör till dessa lanserar idag ett ihopfällbart bord till pizzaugnen för alla oss som kanske får snurra våra pizzor på en lite mindre yta.

Att göra sin egna pizza från grunden låter ganska enkelt, du ska göra en deg, slaska på lite tomatsås, ost och sedan lite topping. Riktigt så enkelt är det inte när man väl har nördat ned sig i pizzaträsket utan att få fram den perfekta degen tar tid och en stor dos envishet. Undertecknad har fastnat i pizzaträsket för något år sedan när jag köpte en Ooni Koda 16 men det finns en sak som tar emot varje gång – att behöva möblera om balkongen varje gång en pizza ska bakas.

Ooni har tänkt på alla oss som kanske inte har så mycket spelrum på balkongen eller tomten för pizzabakandet så de har idag lanserat Ooni Folding Table. Det är kort och gott ett litet bord som går att fälla ihop och oavsett vilken ugn du har från Ooni så passar den på bordet. Det finns även krokar där vi kan hänga upp allt från pizzaspade till spinner och i botten kan vi placera vedkorgen eller gasoltuben. Bordets mått är 57,5 cm x 70 cm x 90 cm och väger 10,4 kilo. Prislappen ligger på det något saftiga 219,99 euro och går att köpa på Oonis hemsida redan idag.

Källa Ooni

Galleri

1 gillning

Det var dyrt :money_mouth_face:

Blir ett köp i vår! :heart_eyes:

Fiser man i närheten av det där bordet så fälls det ihop haha.

2 gillningar

Nä, det fungerar riktigt bra, har ett som extrabord till odlingar :+1:

Jo men weed väger inte så mycket. :joy::joy::joy:

Bara hederliga tomater :innocent:
Tjällmo däremot, undrar vad det verkligen odlas i tälten som figurerar på Instagram :joy:

Villhöver :heart_eyes:

Ett fast bord på hjul löser problemet!

Rulla ut, baka, rulla in, precis som med grillbord. För den som har utrymme nog.

Med campingbordet får man ju ägna tid bära grejer fram å tebax, jobbigt värre. Baka pizza eller grilla på balkong är väl heller inget som brukar vara tillåtet. Blir nästintill lika illa sett som rökning får man anta.