OnePlus visar upp bild på kommande klocka

Från sajten:
image

OnePlus har i Indien visat upp en bild på OnePlus Nord Watch.

OnePlus har ett gäng telefoner under namnet Nord. Det är en serie under OnePlus som har en lägre prislapp men ändå flera av huvudspecifikationerna från deras dyrare telefoner. Det har gått rykten om att Nord-serien ska knoppas av och bli ett helt eget märke men än så länge ser det ut som att det kommer fortsätta under OnePlus. Även klockan som OnePlus nu släppt en bild på kommer gå under namnet OnePlus Nord Watch.

Det enda vi kan se på bilden av den kommande klockan är att den inte är rund. Klockan har i alla fall ett hörn på 90 grader. OnePlus har sedan tidigare en OnePlus Watch och ett aktivitetsband, OnePlus Band. Nu verkar det som att de fyller utrymmet mellan de två med en mer prisvänlig Nord-klocka. Enligt The Indian Express ryktas det även om en medföljande app till klockan under namnet OnePlus N Health app.

OnePlus Nord Watch

En trovärdig källa, Mukul Sharma, påstår att klockan kommer att ha en rektangulär skärm, kommer komma med ett unikt band för Nord Watch och att klockan kommer finnas i tre färger – svart, vitt och guld. displayen kommer ha en upplösning på 368 x 448 pixlar.

När och om vi kan vänta oss att få se klockan här i sverige återstår att se.

Källa: OnePlus indien

Via: Swedroid