OnePlus utökar sitt sortiment

Från sajten:
image

OnePlus Nord som de kallar serien kommer vara en vidareutveckling av deras flaggskeppsmartphones men med en mindre prislapp.

Med den mindre prislappen och bredare valmöjligheten ska OneOlus Nord bli tillgänglig för alla. Den nya produktserien utgår från feedback av OnePlus användare, som just efterfrågat en prisvärd smartphone, men som samtidigt behåller samma premiumkänsla. Så mycket mer berättar de inte om enheterna.

De här öppnat en trestegs förbeställning där du kan registrera dig för de nya telefonerna på deras hemsida. Det kostar 20 euro att ställa sig i kö och då får du andra OnePlus-prylar hemskickade medans du väntar och när serien väl är släppt får du tillbaka dina 20 euro i form av ett presentkort för att betala en del av telefonen du väljer.

Du kan också följa OnePlus Nords Instagram-kontot om du är nyfiken.

Källa: OnePlus Pressmeddelande.

Nja, väntar nog på OnePlus Nörd. :nerd_face:

3 gillningar

Från sajten:
image

OnePlus nya produktlinje förväntas visas upp på digitalt event den 21 juni.

Vi har tidigare skrivit om OnePlus Nord vilket är en ny produktlinje med prisvärda mobiler från OnePlus. Förhandsbokning finns tillgänglig på deras hemsida men så mycket information om enheterna har vi inte än, det ryktas om att prislappen ska ligga under 500 euro, ha ett Snapdragon 765G och 5G-stöd. En Tweet visade inbjudan till det digitala eventet, vilket fångas upp av Android Police innan det senare raderades.

Via: Feber Källa: Android Police.