OnePlus släpper ny koncepttelefon på MWC 2023

Från sajten:
image

I samband med den stora mässan MWC 2023 i Barcelona presenterar OnePlus sin nya koncepttelefon. OnePlus 11 Concept sticker ut med sin futuristiska design.

OnePlus som nyligen lanserade sin flaggskeppsmobil OnePlus 11 5G har en ny koncepttelefon på gång. Den futuristiska OnePlus 11 Concept sticker ut med sin design och nya innovativa funktioner. Bland annat har mobiltelefonen utrustats med en helt ny kylteknik, Active CryoFlux samt en komplex kameradesign som är inspirerad av tekniken i lyxklockor.

OnePlus och kyltekniken Active CryoFlux

Kyltekniken Active CryoFlux gör det möjligt att sänka temperaturen på koncepttelefonen med upp till 2,1 °C vid spelande. Detta i sin tur förbättrar spelets bildhastighet med tre till fyra bilder per sekund. På samma sätt kan temperaturen sänkas med upp till 1,6 °C under laddning vilket minskar laddningstiden. Active CryoFlux skapas genom att anpassa kylkapaciteten hos speldatorer till en smartphone. I hjärtat av Active CryoFlux är en piezoelektrisk keramisk mikropump av industriell kvalitet ansluten med rörledningar inbäddade mellan ett övre och ett nedre membran. Mikropumpen upptar mindre än 0,2 cm2, vilket gör att kylvätskan kan cirkulera runt rörledningarna utan att väsentligt öka vikten och tjockleken på OnePlus 11 Concept.

OnePlus 11 Concept

OnePlus 11 Concept och dess futuristiska design

Koncepttelefonen har en elegant och futuristisk design som med sin genomskinliga baksida ger ett fascinerande utseende till Active CryoFlux-rörledningarna. OnePlus 11 Concept har även ett komplext designat kamerasystem, där isblå Active CryoFlux-vätska strömmar runt kameran medan linsområdet omges av Guilloché-etsning som är en mycket exakt dekorativ teknik som vanligtvis återfinns i lyxklockor.

OnePlus 11 Concept presenteras på Mobile World Congress 2023 som äger rum nu i Barcelona.

Källa: Pressmeddelande