OnePlus samarbetar med prisbelönt kunglig fotograf

Från sajten:
image

Inför lanseringen av OnePlus 11 5G samarbetar företaget med en kunglig fotograf. Detta för att visa upp möjligheterna med porträttkameran i mobiltelefonen.

På tisdag nästa vecka lanseras den nya mobiltelefonen OnePlus 11 5G. I samband med detta får vi ta del av samarbetet med den kungliga fotografen Matt Porteous som utforskat porträttkameran i den nya mobiltelefonen.

Matt har besökt Storbritanniens mest isolerade samhälle, Knoydart och dokumenterat invånarna där och hur de lever. Detta har gjorts med Hasselblad-kameran i mobilen samt en fjärrstyrd drönare. Matt var alltså aldrig på plats fysiskt utan tog bilder med kameran från sin studio i London. Kameran var alltså monterad på en drönare och via satellitteknik kunde Matt kommunicera med lokalbefolkningen.

Att nå Knoydart är endast möjligt med båt eller till fots under en två dagars vandring genom de skotska högländerna. Avståndet från London till Knoydart är mer än 500 kilometer vilket innebar en hel del utmaningar.

Med Hasselblad-kameran i OnePlus 11 5G och Natural Colour Calibration-tekniken gick det att fånga mycket av den naturliga skönheten i landskapet. Mer information om kameran i mobilen kommer att offentliggöras vid lanseringen och trippelkameran sägs ha en helt ny 13-kanals multispektral sensor för ljus- och färgidentifiering.

Matt Porteous är känd som fotografen bakom de officiella familjeporträtten av prinsen och prinsessan av Wales, prins William och Kate Middleton. I samband med lanseringen kommer hans foto och porträtt med OnePlus att visas i företagets sociala kanaler.

Källa: Pressmeddelande