OnePlus Pad Go kan vara nästa surfplatta från mobiltillverkaren

Från sajten:
image

Tidigare i år lanserade OnePlus sin första surfplatta och nu kan en uppföljare vara på gång. Eller är det bara en enklare modell?

Kinesiska elektronikföretaget OnePlus ser ut att ha en nya surfplatta på gång. Via sitt konto på X i Indien så hintar de om en kommande nyhet med en skissad bild på en baksida av en surfplatta. Namnet verkar vara OnePlus Pad Go vilket skulle kunna innebära en lite enklare och lättare surfplatta i den lägre prisklassen.

What's work without a little play!

Take a guess.#AllPlayAllDay pic.twitter.com/FrX0Lct3Zh

— OnePlus India (@OnePlus_IN) September 14, 2023

Designen påminner om den tidigare lanserade OnePlus Pad och budskapet, “All Play, All Day” tyder på att batteritiden bör vara bra. Huruvida detta är en produkt som kommer att släppas utanför Indien återstår att se eftersom samma teaser inte publicerats på det globala X-kontot.

Källa: 9To5Google

Från sajten:
image

Nu har OnePlus visat upp de första bilderna på deras nya surfplatta. Nya OnePlus Pad Go lanseras enligt uppgift officiellt den 6 oktober.

Kinesiska företaget OnePlus har nu släppt de första bilderna av sina nya surfplatta, OnePlus Pad Go. En teaser dök upp häromdagen på X i form av en linjerad surfplatta och nu visar de upp de första riktiga bilderna.

OnePlus Pad Go har en något ljusare grön färg än vad företagets första surfplatta har som lanserades tidigare i år. Baksidan visar upp två olika gröna toner och kamerans placering baktill är densamma som på den tidigare lanserade surfplattan. Upplösningen på displayen är på 2,4K vilket är något lägre än 2,8K som finns hos OnePlus Pad. Stöd finns också för Dolby Atmos och displayen är certifierad av TÜV Rheinland för att vara behagligare för ögonen.

Källa: 9To5Google