OnePlus Nord CE4 Lite 5G lanseras den 24 juni

Från sajten:
image

Kinesiska företaget OnePlus kommer att lansera en ny modell i Nord-serien på måndag. Bland annat hittar vi funktioner som Aqua Touch och Reverse Charging samt ett batteri på 5 110 mAh.

OnePlus kommer att lansera en ny modell i deras Nord-serie. På måndag den 24 juni lanseras OnePlus Nord CE4 Lite 5G globalt och den sägs komma med en del funktioner som hittas i mer avancerade mobiltelefoner.

Från teaser-bilden på OnePlus Nord CE4 Lite 5G ser det ut som att den får en tunn design och ett kompakt kamerahus som inte sticker ut alltför mycket. Batteriet är på 5 110 mAh och stöd finns för 80 W SuperVooc snabbladdning samt 5 W Reverse Charging för laddning av andra enheter. Uppdateringsfrekvensen är på 120 Hz och ljusstyrkan ligger på 2 100 nits. Även tekniken Aqua Touch ska vara implementerad som underlättar hantering med blöta fingrar.

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Det har väl iPhone redan vare sig man vill eller ej :sweat_smile:

Från sajten:
image

Den senaste mobiltelefonen från OnePlus finns nu att köpa i Sverige. Nya OnePlus Nord CE4 Lite 5G bjuder på lite av varje för användarna.

Kinesiska varumärket OnePlus har nu officiellt lanserat sin nya mobiltelefon OnePlus Nord CE4 Lite 5G i Sverige. Den nya mobilen har en Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform-processor som drivs av den egenutvecklade Trinity Engine och med RAM-Vitalization kan upp till 26 appar hållas aktiva i bakgrunden samtidigt.

Skärmen på mobilen är en 6,67″ AMOLED med 120 Hz uppdateringsfrekvens och en ljusstyrka på 2 100 nits. Dessutom har skärmen fått deras teknik, Aqua Touch som möjliggör kontroll även med en nerstänkt eller blöt skärm. Batteriet är på 5 110 mAh vilket ska ge upp till 2,1 dagars användning per laddning eller upp till 44 timmars videosamtal och 18 timmars YouTube-uppspelning. Huvudkameran är en 50 MP LYTIA 600 med OIS samt en 2 MP Depth-assist-kamera samt en 16 MP frontkamera.

Rekommenderat pris för OnePlus Nord CE4 Lite 5G är 4 290 kronor och mer information finns att läsa på hemsidan. För beställningar som läggs på OnePlus Nord CE4 Lite 5G före den 2 augusti lämnas 500 kronor i rabatt. Den finns i färgerna Super Silver samt Mega Blue och kommer i konfigurationen 8 + 256 GB.

Källa: Pressmeddelande

Galleri