OnePlus lockar med gratis telefoner för resten av livet

Från sajten:
image

Det finns tävlingar och så finns det tävlingar och OnePlus har en pågående sådan som sticker ut. Eller vad sägs om gratis telefoner livet ut?

Just nu på går en tävling vid namn “Operation Black Box” som arrangeras av OnePlus. Det är en form av skattjakt som pågått under fyra veckor där användare runt om i Europa kan leta efter hemliga koordinater genom att dechiffrera ledtrådar på företagets Instagram-konto samt hemsidan OnePlus.com. Nu har företaget presenterat huvudvinsten inför Black Friday som är gratis mobiltelefoner för resten av livet. Den lyckliga vinnaren kommer att få en livstidsleverans av OnePlus flaggskeppstelefoner!

Vinnaren av den “Golden Box” som är gömd någonstans får en OnePlus 10 Pro 5G och slipper sedan att fundera över vilken mobil som ska köpas in årligen. De användare som är med och tävlar behöver inte resa fysiskt till de angivna platserna, utan snarare undersöka dessa med hjälp av Google Maps.

I samband med tävlingen erbjuder även OnePlus lite rabatter på sina mobiltelefoner via sin hemsida med upp till 2000 kronor att spara för den som är sugen på en ny mobil.

Hade detta varit en trevlig vinst att lägga vantarna på?

Källa: Pressmeddelande

1 gillning