OnePlus avser lansera sin första vikbara mobil

Från sajten:
image

Vid Mobile World Congress, MWC 2023 i Barcelona bekräftar OnePlus lanseringen av sin första vikbara smartphone. Denna väntas lanseras i slutet av året.

Kinesiska företaget OnePlus fortsätter att släppa nyheter kring sina produkter vid MWC 2023 i Barcelona. Den senaste av dessa är att företaget avser att lansera sin första vikbara smartphone i slutet av detta år. Denna nyhet tillkännagavs under paneldiskussionen ”From Fast & Smooth to Beyond” på Mobile World Congress. Så här sade Kinder Liu, president och COO:

“– Vår första vikbara smartphone kommer att ha den unika OnePlus-upplevelsen: Fast & Smooth. Det kommer att vara en flaggskeppstelefon som inte nöjer sig med sin vikbara form när det kommer till industriell design, mekanisk teknologi och andra aspekter. Vi vill lansera en enhet som siktar på att vara den bästa upplevelsen på dagens vikbara marknad.”

“Fast & Smooth” eller “Snabbt & Smidigt” är parollen som OnePlus kommer att arbeta efter när det gäller den kommande vikbara mobiltelefonen. OnePlus avser också att bygga ett starkare ekosystem under de kommande tre till fem åren för att föra sin Fast & Smooth-upplevelse till en bredare målgrupp. Genom ekosystemet är tanken att kunna tillhandahålla en sömlös anslutning mellan företagets olika enheter som smartphones, surfplattor, bärbara enheter, TV och andra internetbaserade enheter.

Källa: Pressmeddelande