OnePlus 11 5G och Buds Pro 2 lanseras 7 februari 2023

Från sajten:
image

Att det är en ny mobiltelefon på gång från OnePlus har det pratats om på internet ett tag nu. Officiell lansering av OnePlus 11 5G sker den 7 februari nästa år.

I ett pressmeddelande avslöjar OnePlus det globala lanseringsdatumet och viktiga funktioner för kommande flaggskeppsprodukter. OnePlus lanserar OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 och mer den 7 februari 2023. I samband med detta lanseras idag också en trevlig och avslöjande video med jultema.

Det kommande globala presseventet går under namnet Cloud 11 och äger rum i New Delhi i Indien den 7 februari nästa år där OnePlus 11 5G och OnePlus Buds Pro 2 visas upp där den sistnämnda ska leverera en fyllig ljudupplevelse.

I samband med dagens pressmeddelande släpper OnePlus också en video där det hintas om två nya funktioner som återkommer i mobiltelefonerna; Alert Slider som gör det enkelt att växla från tyst till vibrerande till ring samt integrationen av fotografering med Hasselblad som ger ny verklighetstrogen kvalitet.

Källa: Pressmeddelande

Från sajten:
image

Det globala teknikvarumärket OnePlus presenterade idag två nya flaggskeppsprodukter – OnePlus 11 5G och OnePlus Buds Pro 2.

Med ord som att ta upplevelsen av snabb och smidig prestanda och uppslukande ljud till nya höjder visade OnePlus upp 2023 flaggskeppsmobil och andra generationen Pro hörlurarna OnePlus Buds Pro. OnePlus 11 5G, varumärkets första flaggskeppssmartphone för 2023, har en Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform som ger snabbare CPU och GPU hastigheter med förbättrad energieffektivitet. Telefonen är utrustad med upp till 16 GB RAM och ett enligt OnePlus har den ett avancerat RAM-hanteringssystem för bättre prestanda vid multitasking och spelande. Dessutom har OnePlus 11 en 6,7-tums 120Hz 2K A+ flytande AMOLED-skärm med LTPO 3.0 och 100W SUPERVOOC snabbladdning, samt ett 5000 mAh duellcellsbatteri vilket tillsammans med 100W laddning får anses mycket trevligt.

Baksidan av OnePlus 11 5G har ett trippelkamerasystem med Hasselblad-teknik. Systemet inkluderar en IMX890 50MP huvudsensor, en IMX581 48MP ultravidvinkelsensor och en IMX709 32MP porträttlins. Dessutom har den nu en 13-kanalig färgidentifierande sensor som säkerställer att telefonen kan hantera de flesta typer av fotograferingsscenarier.

Designen som OnePlus 11 5G har ska enligt OnePlus vara inspirerad av svarta hål, även om den till mångt och mycket påminner om de tidigare OnePlus modellerna. Men den runda kromade kameramodul i rostfritt stål ser mycket kan visst dra tankarna till ett svart hål. Men framförallt ser den riktigt snygg ut i sin mer mjuka design. Varningsreglaget på sidan som varit något av OnePlus signum har letat sig tillbaka efter att hastigt försvunnit en kort period.

OnePlus hävdar i pressmeddelandet att OnePlus Buds Pro 2 är hörlurarna som sätter en ny standard för rumslig ljudstabilitet och kompatibilitet för Android-användare. Hörlurarna har fått en rumsliga renderingsalgoritm som ska se till att hörlurarna levererar en uppslukande ljudupplevelse av högsta klass. Buds Pro 2 är utrustade med active noise cancelling (ANC) och ambient mode. OnePlus fortsätter arbetet med att utveckla för hårdvara för mobilspelande och Buds Pro 2 ska ha ännu lägre latens för att ge en mer synkron ljudupplevelse vid spel och videostreaming. OnePlus Buds Pro 2 är även vattentåliga och kan laddas trådlöst med OnePlus trådlösa laddningsfodral. Louis Li, VD för OnePlus Kina säger:

Vi är mycket glada över att kunna presentera dessa två nya flaggskeppsprodukter för våra kunder i Kina och världen över

OnePlus 11 5G och OnePlus Buds Pro 2 kommer att finnas tillgängliga i Kina den 9 januari 2023. Båda produkterna kommer att släppas tillsammans med andra produkter på den globala marknaden den 7 februari 2023.

Galleri

OnePlus 11 And OnePlus Buds Pro 2 In Green
OnePlus Buds Pro 2 In Green And Black Landscape
1 gillning

Det återstår att se om OnePlus kan komma igen? Märket har tappat lite av sin identitet sen Carl Pei försvann. Ingen av våra telefonoperatörer säljer det märket längre. Medan Xiaomi har kommit in på operatörernas sortiment.

Jag tror de får det tufft i Sverige, såvida inte priset blir väsentligt lägre än konkurrenterna.

1 gillning