Omnia Blinds börjar sälja HomeKit-kompatibla rullgardiner

Från sajten:
image

Från och med idag kan du köpa skräddarsydda rullgardiner med stöd för Apple HomeKit. Det är OmniaBlinds som nu börjar erbjuda denna möjlighet i Sverige.

Svenska webbutiken OmniaBlinds har precis lanserat sin nya shop där den stora nyheten är rullgardiner med stöd för Apple HomeKit. På OmniaBlinds kan du nu välja mellan 127 olika textilier och bredder upp till 259 cm för dina rullgardiner. Längd kan väljas mellan antingen 185, 220 eller 285 cm. Det finns också såväl mörkläggnings- som mer transparenta versioner att välja på samt olika färger. Färgprover kan beställas mot en kostnad av USD 3.00 om man vill vara säker på att nyans och annat passar in i hemmet.

Motorerna är trådlösa och det inbyggda batteriet laddas via USB C och batteritiden uppges till mellan 8-12 månader. Tack vare stöd för Apple HomeKit via Thread och Bluetooth 4.0 behövs heller ingen extra hubb eller gateway för att styra och kontrollera dina rullgardiner. Det är bara till att skanna QR-koden och sedan är allt klart för användning, allt med samma enkelhet som vi är vana vid från HomeKit. Precis som tidigare krävs det en Apple TV, HomePod eller iPad för att kontrollera allt om du inte är hemma.

Eve MotionBlinds

Motorerna som används kommer från tyska Eve och är deras serie Eve MotionBlinds som utvecklats tillsammans med nederländska bolaget Coulisse. Dessa motorer har stöd för Apple HomeKit och protokollet som används är Thread och Bluetooth. Tack vare stöd för Thread kommer de också att kunna uppdateras till den kommande IoT-standarden Matter så snart denna lanseras vilket Eve också deklarerat tidigare.

Enligt ett mejlutskick finns det i nuläget ett begränsat antal motorer, troligtvis på grund av den rådande komponentbristen. Mer motorer väntas in och order kommer att hanteras i den ordning som de läggs i deras webbutik.

Priserna startar på USD 318 och frakt ingår.

Vill du läsa mer om MotionBlinds från Eve kan du göra det här.

Källa: OmniaBlinds

En recension kommer förhoppningsvis inom kort också! Har fått hem tygprover och sen är vi igång!

1 gillning

Har dom bara en amerikansk site med dollarpriser numera? Jag hade för mig att de hade omniasolskydd.se innan men den verkar död? Väldigt märkligt med tanke på att det är ett svenskt företag. :thinking: