OLW lanserar ostbågar med smak av västerbottensost

Från sajten:
image

Är du en ostälskare av rang så ska du spana efter OLWs senaste samarbete med Norrmejerier som mynnade ut i lyxiga ostbågar med smak av västerbottensost.

OLW har utökat sin serie av lite lyxigare ostbågar och Cheez doodles deluxe Västerbottensost är det senaste tillskottet i familjen. OLW har tillsammans med Norrmejerier testat sig igenom 52 olika versioner av ostbågarna innan de var nöjda. Den nya smaken kommer finnas i butik från och med vecka 33.

“Cheez doodles deluxe Västerbottensost® är en extra lyxig ostbåge som vi tror kommer göra succé! När vi tidigare frågat konsumenter om vilken smaksättning de helst av allt vill ha bland vårt deluxe-sortiment så är det Västerbottensost® som vunnit. Därför är det extra kul att äntligen få presentera den här nyheten, säger Denise Niemi, brand manager på OLW.”

En påse väger in på 120 gram och de har en smak av västerbottensost och mild peppar och OLW har sedan tidigare två ostigare smaker till som finns i butik och dessa heter Pecorino och Stilton.

Via pressmeddelande

5 gillningar

Tycker de borde döpt dessa till OstKROKAR som jag tror norra Sverige benämner det :stuck_out_tongue:

Osäker om det är något för mig dock, rätt smakrik ost? Hur är de andra varianterna? Jag kan verkligen noll om ost, då jag bara äter det iblandat i mat :joy:

2 gillningar

Testade denna för någon vecka sedan. Är ingen ostkroks om essäer, men jag gillade dem!

Måste köpas!

Ostbågar/bollar eller vilken form dom än kommer i är något jag aldrig köper själv.
Då blir det hellre chips eller skruvar.