Nytt från Philips Hue till trädgården

Från sajten:
image

Trots den stundande julen och allt vad det innebär så ligger våra vänner på Philips Hue inte på latsidan. Via en tysk hemsida läcker det ut bilder på en ny och annorlunda belysning för våra trädgårdar.

Philips Hue Wave Linear är tänkt att lysa upp din fasad på huset och ge ett behagligt ljus när mörkret faller på. Troligtvis kommer produkten att lanseras i början av 2021 och bör därefter dyka upp hos sedvanliga återförsäljare.

Philips Hue Wave Linear

Philips Hue Wave Linear sägs kunna kasta de sedvanliga 16-miljoner färgerna på din fasad, dina väggar, häckar, staket och annat och mäter 80 cm på längden. Bredden är 6,8 cm vilket gör att den säkert kan installeras relativt diskret invid våra altaner och terrasser om så önskas. Det ser ut som att man ska kunna rikta belysning via skenan som täcker själva ljuskällan.

Philips Hue Wave Linear

Wave Linear fungerar med det vanliga lågvoltssystemet från Philips Hue vilket innebär att du kan installera detta på egen hand i din trädgård så länge du har en fast elinstallation i närheten. Vill du bygga ihop flera enheter ser detta ut att vara möjligt också, hela 5 stycken om man får tro förhandsinformationen.

Varje ljuskälla kan leverera 1400 lumen och kan även hantera varma till kalla vita nyanser. Zigbee är protokollet som gäller och inte Bluetooth denna gång, troligtvis p g a räckviddsproblem.

Det här verkar vara en riktigt trevlig produkt och kommer säkert att förgylla många trädgårdar när den släpps nästa år. Köper du en eller flera eller bygger du något liknande på egen hand?

Källa: HomeKit News

2 gillningar

Snyggt, Kommer att skaffa sånt här. definitivt. Har ändå länge letat efter ny fasadbelysning men inte fått tummarna loss. Och i o med att jag har skaffat Lily Hue, för att testa i trädgården och är extremt nöjd med det så ser detta bra lovande ut.

Klart intressant produkt.

Ohh, nice!