Nyhet från Xiaomi gör oss lite varmare om vintern

Från sajten:
image

Ingen har väl kunnat undgå att temperaturen i vårt avlånga land kryper neråt vilket i sig är brukligt vid denna tid på året. Hur kan vi då lösa detta? Givetvis genom att vrida upp värmen i våra hem men detta är som bekant inget som görs i en handvändning. Då kan kanske en flyttbar värmekälla vara en lösning för den snabba värmen?

Mi Smart Space Heater S är ett nytt konvektorelement från Xiaomi som nu finns att köpa här i Sverige. Med en effekt på 2200 Watt kan du snabbt värma upp ett rum eller utrymme så att de frusna tårna känns lite behagligare. Hur passar detta in i mitt smarta hem då? Genom möjligheten att ansluta det till Xiaomi Home-appen kan du få det att starta om temperaturen sjunker i ett rum eller varför inte schemalägga det så att rummet har en behagligare temperatur när du kommer hem? En fördel här är att det är portabelt vilket innebär att du enkelt kan flytta det mellan olika rum så värmen finns där den behövs för stunden.

Detta konvektorelement från Xiaomi har inbyggt säkerhetssystem som slår av det automatiskt vid överhettning eller om det skulle välta vilket är bra. Du kan som sagt var styra det via Xiaomi Home-appen men även via reglage på sidan av elementet med 6 olika temperaturinställningar samt en timerfunktion. Dessutom kan det röststyras via Google Home eller Amazon Alexa om du känner för det.

Mi Smart Space Heater S rum

Specifikationer Mi Smart Space Heater S:

  • Typ: Konvektionselement
  • Effekt: 2200 W
  • Ström: 230V, 50 Hz
  • Temperatur (reglage): 18, 20, 22, 24, 26 och 28 °C
  • Timer (reglage): 1, 3, 5, 12 tim
  • Nätverk: 2.4GHz Wi-fi
  • Mått: 780 x 21 x 526 mm
  • Nettovikt: 5.7 kg

Vi skulle dock inte rekommendera att detta ersätter vanlig uppvärmning i ditt hem utan bara se det som ett komplement. Att köra den här typen av element under längre perioder kommer dessvärre att visa sig negativt på din elräkning men har du solpaneler så behöver du inte tänka på detta.

Mi Smart Space Heater S kostar 1290 kronor och finns att köpa hos olika återförsäljare av Xiaomis produkter.