Nya Wyze Battery Cam Pro spelar in hela dagen

Från sajten:
image

Säkerhetskameror som är trådlösa och batteridrivna är ingen nyhet. Men, nya Wyze Battery Cam Pro kostar under 100 dollar och spelar in dygnet runt i 2K-upplösning.

Amerikanska företaget Wyze är ett varumärke som vi inte ser mycket av här i Sverige. Men, deras nya batteridrivna säkerhetskamera Wyze Battery Cam Pro lockar med en lite annorlunda pitch – den spelar in dygnet runt. Låter ju nice om det inte vore för att du måste ladda batteriet varje dag… Med andra ord så är användningsområdet något begränsat då och kan fungera för dig som är borta över dagen eller bor i husvagn eller bara vill ha koll på något speciellt just för stunden.

Waze Battery Cam Pro har 2K-upplösning, mörkerseende i färg och kapslingsklass IP65. Kameran lagrar inspelat material på ett microSD-kort (upp till 256 GB) och det löstagbara batteriet (6 200 mAh) räcker en dag vid kontinuerlig inspelning innan det behöver laddas. Det finns givetvis extra batteri att köpa till liksom en laddare som fixar två batterier åt gången och det erbjuds även en solpanel. Rörelsedetekteringen är radarbaserad vilket ska ge en mer exakt detektering än exempelvis en PIR. Det hela är kryddat med en inbyggd spotlight på 150 lumen och en siren på 80 decibel. Ingen hubb krävs men då får man räkna med en fördröjning på 1-2 sekunder vid liveströmning.

Rekommderat pris är 93,99 amerikanska dollar och mer information om kameran finns på hemsidan.

Källa: The Verge