Nya vikbara mobiltelefonen Motorola Razr 2022

Från sajten:
image

Idag får marknaden tillökning på området vikbara smarta mobiltelefoner. Denna gång är det Motorola Razr 2022 som presenterats för allmänheten.

Motorola Razr 2022 är den senaste smarta mobilen från varumärket som en gång i tiden gjorde mobilen till något i var mans, och en hel del kvinnors, hand. Vikbara Motorola Razr 2022 är en svart och stilren skapelse. Det rör sig alltså om en helt ny flipmodell av smarta mobiler som med sin större, yttre skärm ger mer information än hos en del andra tillverkare. Även kameran är bland en av de avancerade hos en vikbar mobiltelefon på marknaden. Bra batteritid utlovas samt en högkvalitativ display och matt svart finish.

Skärmen på motorola razr 2022 är en 6.7″ FHD+ P-OLED med en uppdateringsfrekvens på 144 MHz. Displayen på mobiltelefonens utsida med Quick View ger en överblick av notiser, meddelanden och underlättar även vid fotografering och betalning, allt utan att behöva öppna telefonen. Mobilen har även HDR10+ och 100% oDCI-P3 färgomfång för så bra återgivning och upplevelse som möjligt.

För att dra nytta av de två displayerna har gångjärnskonstruktionen helt omdesignat så att mobiltelefonen kan vara öppen i läget Flex View. Därmed kan mobilen användas för arbete, spel och fotografering i handsfree-läge. Använd flera appar samtidigt när mobilen är uppvikt, se en video och messa med kompisen samtidigt. Eller vinkla den på natten och använd mobilen som larmklocka bredvid sängen.

Kameran i Motorola Razr 2022 utlovas vara den mest avancerade på marknaden i en mobiltelefon av flipmodell. Huvudkameran på 50 MP har en stor 2.0μm Ultra Pixel, som ger 4 gånger bättre ljusinsläpp och ökad känslighet för skarpare och mer levande bilder. Instant All-Pixel Focus ger snabbare och mer exakt prestanda oavsett ljus. Huvudsensorn har också OIS (Optical Image Stabilization) för att eliminera oönskade skakningar och därigenom leverera klara bilder och filmer. Dessutom finns en 13 MP ultravidvinkellins samt en sensor för makrofotografering som fångar objektet 3,5 gånger närmare än en vanlig standardlins.

För videoupptagning stöds HDR10+ samt 8K inspelning som ger mer än 33 miljoner pixlar i upplösning, den högsta i en smartphone på marknaden idag. Selfiekameran är på 32 MP, även denna den kamera med högst upplösning i en mobiltelefon av flipmodell vilket lämpar sig väl för selfies och videosamtal.

Processorn är en Snapdragon 8+ Gen 1 som är den snabbaste och mest kraftfulla från Qualcomm vilket också möjliggör snabbare 5G-uppkopplingar. Batteriet stöder 30 W snabbladdning med Turbo Power-teknik vilket ger flera timmars batteritid med bara ett par minuters laddning. Ljudet har stöd för Dolby Atmos via mobilens två stora stereohögtalare.

Motorola Razr 2022 Specs

Rekommenderat pris för Motorola Razr 22 är 11490 kronor och förbokningen startar idag med leverans från den 11 november 2022.

Källa: Pressmeddelande

Galleri