Nya väggkontakten från Aqara är en färgglad historia

Från sajten:
image

Aqara fortsätter att innovera och ta ut svängarna när det gäller produkter för det smarta hemmet. Nu finns nya Aqara Magic Switch S1E tillgänglig i Kina.

Den nya väggkontakten Aqara Magic Switch S1E briljerar när det gäller att kunna programmera in vad den ska göra. Dessutom med en valfrihet som inte skådats tidigare när det gäller layouter av knapparna.

Aqara Magic Switch S1E

Aqara Magic Switch S1E har en kapacitiv touchdisplay som även fungerar som en skärm för att visa upp de olika knapparna. Dessa kan visas såväl diskret som otroligt färgglatt och det finns elva olika knappuppsättningar att välja mellan. Dessa kan sedan anpassas med olika färger.

Aqara Magic Switch S1E

Aqara Magic Switch S1E kräver neutralledare vid installationen och kan styra tre separata installationer av belysning där maximal last uppgår till 2200 W. Alla tre exponeras dessutom i Apple HomeKit. Som lite grädde på moset har Aqara också lagt till sex stycken trådlösa knappar som även dessa syns i HomeKit. Detta innebär att du kan styra belysning samt andra enheter som stöds av HomeKit via väggkontakten.

Extra trevligt att måtten följer 86×86 mm så inga varianter med ett par millimeter hit eller dit. En annan skillnad med denna är att den inte använder Zigbee som i princip allt annat från Aqara gör utan det är Wi-Fi 2.4 GHz som gäller.

Smolken i den berömda bägaren då? Finns bara i Kina i nuläget…

Källa: HomeKit News

3 gillningar

Superläcker!

1 gillning

Mums!

1 gillning