Nya tv-modellen Loewe Stellar har baksida i betong

Från sajten:
image

Loewe Stellar är en ny OLED-tv från det tyska företaget där fokus lagts även på designen. Den nya tv’n har fått en unik, tunn baksida i betong som ger ett läckert intryck.

Tyska företaget Loewe lanserar en ny tv-modell, Loewe Stellar. Detta är en Ultra-HD OLED tv med fokus på design och teknik där baksidan fått en unik touch. Denna består nämligen tillverkad av en tunn baksida i betong och har en unik struktur. Undertill finns även en inbyggd ambient-LED som lyser upp när teven startas samt lyser upp efter att denna stängts av så att man hittar ut ur rummet.

Tekniken i displayen, W-OLED MLA META ska erbjuda tittaren en hög bildkvalitet med levande färger, djup svärta, kontrast och klarhet. Uppdateringsfrekvensen ligger på 144 Hz VRR (variabel refresh rate). Den nya teven är tillverkad i Kronach, Tyskland och Loewe är den första och enda tillverkaren i Europa som designar, utvecklar och bygger sina tv-modeller här. Loewe Stellar har ett integrerat ljudsystem som kan leverera 200 W och tevens operativsystem är Loewe OS9 som bygger på Tiden. Den är även utrustad med ett dubbelt inspelningssystem som kan spela in ett program medan tittaren ser på ett annat.

Rekommenderat pris för Loewe Stellar är 3 299 euro för 42″ och 4 299 euro för 55″ och ett tunt väggfäste samt ett motoriserat golvstativ finns som tillbehör. Senare i år lanseras även storlekarna 48″, 65″, 77″, 83″ och 97″.

Källa: Pressmeddelande

Galleri