Nya smartklockor och hörlurar från Xiaomi

Från sajten:
image

Xiaomi höll event idag och visade upp sina nya mobiltelefoner i 12-serien. De passade även på att visa upp två nya smartklockor och ett par hörlurar med brusreducering.

Vid dagens event visades inte bara de nya mobitelefonerna Xiaomi 12 Pro och Xiaomi 12 upp utan även två nya smartklockor och ett par hörlurar. Smartklockorna kommer i två olika modeller med namnen Xiaomi Watch S1 och Xiaomi Watch S1 Active där den sistnämnda är för den aktiva användaren.

Båda smartklockorna laddas trådlöst och har en batteritid på upp till 12 dagar och väljer du det mer strömsnåla läget fås upp till 24 dagar. Inbyggd GPS, Mastercard NFC, röstassistent från Amazon Alexa och givetvis mäter den en rad olika hälsofunktioner hos användaren. Totalt finns det 117 olika fitness-lägen och över 200 olika urtavlor att välja på. Kompatibla med både Strava och Apple Hälsa-appen.

Xiaomi Watch S1

Detta är en klocka med fokus på det lite mer eleganta här i livet. Den har en klassisk och stilren design med safirglas och en boett i rostfritt stål. Displayen är på 1.43″ och av typen AMOLED. Armband finns i läder eller i flourelastometer-material och då i olika färger.

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 får ett pris på USD 269 men pris för Sverige och tillgång är i skrivande stund oklart.

Xiaomi Watch S1 Active

En sportigare variant av storebroren men med samma grundfunktioner. Den finns med tre olika färger och sex olika armband. Detta ska vara klockan för den mer aktiva användaren även om grundfunktionerna verkar vara desamma som i Xiaomi Watch S1.

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 kostar USD 199 och tillgång samt svenskt pris är okänt i dagsläget.

Xiaomi Buds 3T Pro

Under dagens event passade Xiaomi även på att lansera ett par nya hörlurar vid namn Xiaomi Buds 3T Pro. Här utlovas det studioljud från det lilla formatet tillsammans med aktiv brusreducering. Det finns tre förinställda ANC-lägen att välja mellan eller så låter man det adaptiva läget ta hand om den mest lämpade inställningen för stunden. Nästa generations omslutande ljud i 360° utlovas också med teaterliknande ljud.

Xiaomi Buds 3T Pro

Upp till 6 timmars lyssningstid innan det är dags för laddning och laddfodralet ger totalt 24 timmar vilket gör att du klarar dig genom dagen. Xiaomi Buds 3T Pro är IP55-klassade så du behöver inte oroa dig för taskigt väder. Anslutning via Bluetooth 5.2.

De kommer i två olika färger; Gloss White och Carbon Black och rekommenderat pris är USD 199.

Källa: Pressmeddelande