Nya smarta klockan Xiaomi Smart Band 8 Pro

Från sajten:
image

Vid gårdagens lanseringsvent i Kina passade Xiaomi på att visa upp sin nya smarta klocka. Skillnaden mellan aktivitetsband och smarta klockor suddas sakta ut.

Elektronikjätten från Kina, Xiaomi visade upp en del nyheter igår och en av dessa var den nya klockan, Xiaomi Smart Band 8 Pro. Vid en första anblick så ser den lite exklusivare ut än sin föregångare och inte så mycket som ett aktivitetsband.

På nya Smart Band 8 Pro är OLED-displayen större (1,74″) och så även batteriet (289 mAh) vilket ska räcka i upp till 2 veckor. Precis som föregångaren är den vattentät till 5ATM och med nya versionen följer även ett gäng nya widgets.

Utöver detta finns det såklart inbyggd GPS, mer än 150 sportlägen och möjlighet att se den senaste träningen på en karta. Dessutom går det att få tips kring såväl uppvärmning som stretching.

Det är också möjligt att mäta hjärtslag, SpO2, sömn/stress och det hela kryddas med NFC och integration mot en smartphone.

Rekommenderat pris för Xiaomi Smart Band 8 Pro är 55 amerikanska dollar (62 dollar med läderarmband). I nuläget lanseras den först på kinesiska marknaden och en global lansering kan följa senare.

Källa: Android Authority

För 55 USD så det ju värt ett köp!

1 gillning

Alltså jäkligt snygg utan knappar på sidorna! Clean!