Nya skrivbordslampan Ikea Flottilj kan bli smart

Från sajten:
image

Är du på jakt efter en stilren skrivbordslampa som även ska vara smart och inte kosta för mycket? Då kan nya Flottilj från Ikea vara lösningen för dig.

Ikea Flottilj är en ny skrivbordslampa som tittat fram bland företagets alla nyheter. En relativt stilrent designad historia där ljuskällan kan riktas för att lysa upp ett valt område. På ditt skrivbord eller på en byrå så kan den addera lite belysning och stämning till hemmet.

Känner du dessutom för att den ska vara smart så är det enkelt att fixa till detta. Allt som behövs är en GU10-ljuskälla som kan styras av den plattform du använder i dagsläget. Vilket så klart kan vara Ikea Home Smart.

Lamphuvudet kan monteras på antingen höger eller vänster sida. Ikea Flottilj finns i två olika färger; beige och mörkblå. Flottilj är 29 centimeter hög, 16 centimeter bred och skärmdiametern är 5,5 centimeter. Sladdlängden är 2,2 meter.

Rekommenderat pris för Ikea Flottilj är 79 kronor och den finns att köpa på närmaste Ikea-varuhus.

Källa: Ikea

Galleri

Den är förvisso billig, men den skulle behöva någon slags fötter som skydd så man inte gör gropar i bordskivan då man flyttar på lampan.