Nya produkter från Xiaomi dyker upp i Sverige

Från sajten:
image

 

 

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill är en skruvdragare som dök upp för någon vecka sedan. Stilren design kombineras med smarta funktioner, bland annat 30 olika växelsteg och möjlighet att kontrollera hastighet och vridmoment separat för att nå ultimat precision.

Uppladdningsbar via USB-C och ett batteri på 2000 mAh och motorn ger dig maximalt vridmoment på 30 Nm och kraftfull rotationshastighet på 1400 rpm.

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill 600x

 

Den har ett inbyggt smart chip och kan enkelt välja mellan automatiskt och manuellt läge. Vid automatiskt läge anpassar chipet inställningarna beroende på vad som används och den stannar direkt om den märker av eventuella spänningar.

Rekommenderat pris för Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill är 1290 kronor.

Xiaomi Smart Laser Measure

Xiaomi Smart Laser Measure är en smart och smidig avståndsmätare. Används för att enkelt mäta ett rum, en möbel eller ett fönster. Den inbyggda LCD-displayen på 1,23″ visar snabbt avståndet till det du vill mäta samt Bluetooth-status.

Avståndsmätaren stängs av automatiskt efter 180 sekunder. Batteriet på 370 mAh laddas på 100 minuter.

Xiaomi Smart Laser Measure 2 600x

Mäter allt mellan 0,05-40 meter med en exakthet på ±3 mm och väger inte mer än 60 gram. Lägg till den i Xiaomi Home-appen för att lagra all data i realtid vilket minskar manuellt antecknande.

Rekommenderat pris för Xiaomi Smart Laser Measure är 599 kronor.

Mi Temperature and Humidity Monitor Pro

Xiaomi Temperature & Humidity Monitor Clock är en smart klocka som även mäter temperatur och luftfuktighet. Det finns även inbyggda funktioner för timer och alarm.

Mi Temperature And Humidity Monitor Pro 2035911 P 1 600x

Skärmen är av typen E-papper och den kan enkelt placeras på bord, kylskåp eller vägg. Utifrån bilden nedan kan den också anslutas till Xiaomi Home-appen.

Mi Temperature And Humidity Monitor Pro

Rekommenderat pris för Mi Temperature and Humidity Monitor Pro är 399 kronor.

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Mi Ionic Hair Dryer H500 är en hårfön med fuktåtergivande funktioner. En inbyggd jongenerator släpper ut miljontals negativa joner i luftflödet som sägs ge glansigt och hälsosamt hår samtidigt som den förebygger krusning, statisk elektricitet och kluvna toppar. Upp till 24,67% återfuktning och 9,12% ökad glans utlovas enligt produktinformationen.

Xiaomi 20Water 20Ionic 20Hair 20Dryer 20H500 P 1 600x

Mi Ionic Hair Dryer H500 har en snabb motor på 20,000 rpm som ger fönen ett lufttryck på 20 m/s med hjälp av 7 stora vingformade fläktblad. Hårfönen känner av temperaturen i luftintaget hela 60 gånger per sekund och justerar därefter temperaturen och alternerar mellan varm och kall luft beroende på omgivningens temperatur.

Rekommenderat pris för Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 är 799 kronor.

Vilken av ovanstående produkter lägger du vantarna på?

Källa: Mistore

Går fönen in i HomeKit är ju frågan? :wink:

1 gillning