Nya mobiltelefonen OnePlus Nord CE 3 Lite 5G lanserad

Från sajten:
image

Idag lanserar OnePlus sin senaste mobiltelefon i Nord-serien. Nya OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kommer bland annat i en härligt grön färg.

Kinesiska elektronikföretaget OnePlus lanserar idag sin nya mobiltelefon i den lägre prissatta Nord-serien. Mobiltelefonen OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kommer i två färger; Pastel Lime och Chromatic Gray där den förstnämnda sticker ut jämfört med många andra mobiltelefoner idag. Mobilen har ett batteri på 5000 mAh och det medföljer en snabbladdare på 67 W SUPERVOOC som ger 80 % batteri efter bara 30 minuter.

Displayen är en FHD på 6.72″ och har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och 680 nits Peak Brightness. Processorn i mobilen är en Qualcomm SnapdragonTM 695 5G Chipset med 8 GB Virtual RAM och operativsystemet är OxygenOS 13.1. Det finns möjlighet till att stoppa i mer minne i form av ett microSD-kort upp till 1 TB.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G har en huvudkamera på 108 MP, en djupassistanskamera på 2 MP samt en makrokamera på 2 MP och en selfiekamera på 16 MP.

Något som sticker ut en del är att volymen har 200% Ultra Volume Mode vilket innebär att det går att spela på högre volym i stimmiga miljöer via de två stereohögtalarna. För den som gillar sina traditionella hörlurar finns det också ett 3.5 millimeters uttag.

Samtidigt med lanseringen av OnePlus Nord CE 3 Lite 5G visades även hörlurarna OnePlus Nord Buds 2 upp som vi skriver om i en separat artikel.

Rekommenderat pris på OnePlus Nord CE 3 Lite 5G är 3990 kronor.

Källa: Pressmeddelande

 

Galleri

Äntligen snygga färger igen!

Gillar den gröna färgen. Och baksidan ser fin ut på håll. Gillar inte att två linser klämts in i nedre kamerahålet.

Bra pris!