Nya mobiler från Motorola fokuserar på ljud och display

Från sajten:
image

Motorola fortsätter att lansera nya mobiltelefoner och nu är det dags för två nya. Med fokus på ljud och displayen tar får vi se moto e22 och moto e22i.

Nya moto e22 och moto e22i från Motorola lockar med stereoljud och Dolby Atmos när dessa båda nya mobiltelefoner lanseras. Just stöd för Dolby Atmos dyker upp för första gången i moto-serien.

Motorola Moto E22i Woman

Modellen moto e22 har utöver ovan nämnda funktioner en 6,5″ HD+ skärm med 90 Hz uppdateringsfrekvens. Den kommer i färgerna Astro Black och Crystal Blue. Kameran på 16 MP drivs av AI med en precis djupsensor och en frontkamera för dina selfies. Det går också att använda båda kamerorna samtidigt via Dual Capture. Motorola moto e22 levereras med Android 12.

Motorola Moto E22i

Ytterligare en ny mobiltelefon lanseras och moto e22i har även denna Dolby Atmos och en 6,5″ HD+ display med 90 Hz uppdateringsfrekvens för skarpare bilder och text. Den vattenavstötande designen kommer i färgerna Graphite Grey och Winter White.

Även moto e22i har en 16 MP huvudkamera och funktioner som Time Lapse och Face Beauty ser till att bilderna blir bra. På sidan sitter en fingeravtrycksläsare och med funktionen Power Touch kan du skapa genvägar till andra funktioner via just fingeravtrycksläsaren. Även moto e22i levereras med Android 12.

Båda mobilerna kommer att bli tillgängliga på svenska marknaden och priset börjar på 1299 kronor.

Källa: Pressrelease

motorola mjukvaran supportas endast ett år sedan är den förlagd

moto lämmnar 2 års garanti på sina modeller e /g /edge om jag inte minns fel