Nya kontrollmöjligheter från Innr för din smarta belysning

Från sajten:
image

Smart belysning finns det gott om för våra hem och utbudet är stort från olika företag. Ett av dessa är Innr som nu har lanserat två nya kontroller för sitt system.

Nederländska företaget Innr tillverkar och säljer smart belysning som använder protokollet Zigbee eller Wi-Fi för styrning. Av denna anledning har märket blivit populärt, inte minst för att det går att ansluta deras ljuskällor som använder Zigbee till Philips Hue Bridge. Men, givetvis fungerar deras produkter helt självgående också och för styrning av belysningen har de nu lanserat en Smart Remote och en Smart Button. Båda produkterna kräver deras hub, Innr Bridge för att kunna styra ljuskällorna i deras sortiment oavsett om det är Zigbee eller Wi-Fi-varianter.

Kontrollerna kan styra antingen individuella ljuskällor eller grupper som då kan dimmas steglöst för en mysigare belysning. Innr Remote Control har fler möjligheter än Innr Smart Button som mer påminner om en Flic Button eller Hue Button.

Innr Smart Remote

Innr Remote Control

Här är det tydligt hur du styr och den monteras via bottenplattan. Möjlighet att förprogrammera fem av dina favoritrutiner. Mått på själva knappen är 65 x 65 x 19,5 mm och den använder ett CR2450 batteri. Läs mer om Innr Smart Remote här.

Innr Smart Button

Innr Smart Button

Denna kan monteras med bottenplattan eller via den inbyggda magneten i själva knappen. Möjlighet att förprogrammera fem av dina favoritrutiner. Mått på själva knappen är ø 45 x 13 mm och den använder ett CR2032 batteri. Läs mer om Innr Smart Button här.

Båda kostar runt EUR 20 och kan beställas via deras hemsida (även om de är slut i nuläget).

Källa: The Ambient

1 gillning