Nya hubben SmartThings Station laddar även mobilen trådlöst

Från sajten:
image

Samsung fortsätter att presentera nyheter på CES 2023 i Las Vegas. Senaste nytt är SmartThings Station som är en smart hubb med inbyggd trådlös laddning.

Det var ett par år sedan Samsung lade ner sin egen SmartThings hubb och överlät detta uppdrag till Aeotec. Nu har de dock presenterat en egen hubb på elektronikmässan CES 2023 vid namn SmartThings Station. Denna fungerar som en smart hubb för ditt hem och har dessutom inbyggd trådlös laddning för mobila enheter.

SmartThings Station från Samsung utlovar snabb installation och goda möjligheter och kompatibilitet för dina smarta enheter i hemmet. Dessutom har den stöd för Matter, allt annat hade varit mindre smart…

Vid start av enheten dyker den upp automatiskt på användarens Samsung Galaxy mobiltelefon. Därefter vägleds användaren genom hela installationen på ett smidigt sätt.

Enheten har en inbyggd Smart Button som kan aktivera rutiner som skapats via SmartThings-appen. Upp till tre olika rutiner kan aktiveras via kort tryck, långt tryck eller dubbeltryck på knappen.

Samsung SmartThings Stationhar även stöd för SmartThings Finds vilket innebär att användaren snabbt kan spåra sina kompatibla enheter i hemmet.

Tack vare inbyggd snabbladdning är det möjligt att ladda dina mobila enheter via SmartThings Station. Den stöder upp till 15 W trådlös laddning och det går att få en notis när laddningen är klar.

Samsung SmartThings Station lanseras först i USA och i Korea i februari 2023 och finns i färgerna svart eller vitt.

Blir det ett köp om den dyker upp här i Sverige?

Källa: Samsung