Nya hörlurarna Xiaomi Buds 4 Pro sticker ut med sin elegans

Från sajten:
image

Xiaomi har presenterat sina nya hörlurar, Xiaomi Buds 4 Pro vid ett event i Barcelona. Hörlurarna har fått en exklusiv design och kommer i två olika färger.

Vid ett event i Barcelona idag har Xiaomi presenterat sina senaste hörlurar, Xiaomi Buds 4 Pro. Hörlurarna har en polerad design som ger ett exklusivt intryck och ljudet ska enligt uppgift vara högklassigt med utmärkta ljuddetaljer. Xiaomi Buds 4 Pro har Sony’s LDAC-teknologi som ger överföringshastigheter upp till 990 kbps med 32-bitars djup tillsammans med Hi-Res Audio Wireless Support.

Givetvis har Xiaomi Buds 4 Pro även brusreducering upp till 48 decibel som tar bort oönskat ljud från omgivningarna. Den inbyggda Dimensional Audio-tekniken detekterar användarens huvudrörelser och kan anpassa ljudet efter detta för optimal ljudkvalitet. Det omslutande ljudet skapar en ljudupplevelse för användaren så att underhållning kan njutas till fullo oavsett var man befinner sig.

Batteritiden i Xiaomi Buds 4 Pro är upp till 9 timmars oavbruten lyssning på en laddning och upp till 38 timmar med laddfodralet. Möjlighet till trådlös laddning finns också. Det finns nu också en dedikerad app för hörlurarna, Xiaomi Earbuds som ger möjlighet till personliga funktioner som bland annat olika ANC-lägen och appen finns att ladda ner på Google Play Store.

Xiaomi Buds 4 Pro kommer i färgerna Star Gold och Space Black.

Källa: Pressmeddelande

Galleri