Nya Google Home-appen låter dig arrangera favoriterna

Från sajten:
image

Den nya versionen av Google Home-appen förbereds relativt ofta inför den stora uppdateringen. Den publika förhandsversionen får nu ytterligare funktioner.

Google Home som plattform för det smarta hemmet har sina ljusa sidor men genom åren har användarna saknat en hel del också. I den publika förhandsversionen av Google Home som finns att testa dyker det upp nya funktioner på löpande band och en av dessa som nu börjar synas är möjligheten att ändra ordningen på sina favoriter vilket ej varit möjligt tidigare.

Att kunna lägga till sina favoriter är högst användbart, speciellt när det smarta hemmet växer och alltfler enheter börjar användas. I den äldre versionen hamnade allt på en enda lång rad vilket ibland var frustrerande när inställningar eller annat skulle ändras på ofta använda produkter. Däremot är rumsordningen som den är, det vill säga i alfabetisk ordning och inte som användaren kanske föredrar – i en mer logisk ordning beroende på hur hemmet ser ut.

Den nya funktionen för att ordna om favoriterna har börjat dyka upp i betaversionen 2.67.x och den officiella förhandsversionen ser ut att i dagsläget vara 2.65.105 så lite tålamod är på sin plats.

Källa: 9To5Google