Nya dörrvideoklockan från Reolink har lanserats

Från sajten:
image

Kameraföretaget Reolink presenterade tidigare i år sin nya dörrvideoklocka. Nu kan den förbeställas och det finns två olika versioner att välja mellan.

Nya Reolink Video Doorbell finns i två olika versioner, en för anslutning via wifi och en för anslutning via POE (Power Over Ethernet). Båda versionerna är kompatibla med Google Home och Amazon Alexa vilket innebär att du kan få upp flödet på en smart display som stöder röstassistenterna.

Väljer du modellen för wifi så är det både 2.4 och 5 GHz som stöds. Upplösningen i dörrvideoklockan är 2K (5MP) vilket ska ge skarpa bilder av vad som händer framför dörren. 180° detekteringsområde får med det mesta och givetvis finns både mikrofon och högtalare.

Andra finesser är persondetektering och inbyggd infraröd LED för mörkerseendet. Ringsignalen hör du via den medföljande chimen som placeras i hemmet. Lagring sker antingen på Micro SD-kort, Reolink NVR eller i Reolink Cloud.

Vill du läsa mer om Reolink Video Doorbell för wifi kan du göra det här och för versionen med POE klickar du här. Priset är 116,99 euro för wifi-modellen och 104,39 euro för POE-versionen.

Källa: Reolink