Nya Deco X50 fixar till ditt wifi utomhus

Från sajten:
image

Mängden lösningar för ett meshande nätverk i våra hem är otaliga men utomhus då? Nu har TP-Link presenterat sitt bidrag till ett bättre wifi där ute.

Under elektronikmässan CES 2022 passade TP-Link på att presentera ett gäng nyheter på fronten wifi-nätverk. Den produkt som stack ut mest är dock deras bidrag till ett schysst nätverk utomhus i trädgården. Med nya TP-Link Deco X50-Outdoor ska vi kunna åtnjuta ett stabilt nätverk oavsett om vi ligger i hängmattan eller slappar i poolen. TP-Link Deco X50-Outdoor har kapslingsklass IP65 och tål således en hel del damm och vatten när det gäller vädrets makter.

TP-Link Deco X50-Outdoor

Kapacitetsmässigt har den dual-band med hastigheter upp till 3000 Mbps och 2 stycken 1 GB-portar för kabelanslutna produkter. Den erbjuder dessutom PoE (Power over Ethernet) vilket säkert gläder en hel del.

Enheten kan monteras på olika sätt; ståendes, väggmonterad eller runt en stolpe/pelare. Enligt uppgift på hemsidan ska den ha stöd för alla Deco-modeller vilket i så fall är riktigt bra, åtminstone för oss som använder oss av deras lösningar för mesh-wifi idag.

Planerad release är under andra kvartalet i år.

Passar den med alla Deco-modeller så blir det ett givet köp för min del!

Källa: TP-Link

1 gillning

Hur löser man säkerheten när det finns port för kabelanslutna produkter?
Bara för vem som helst att jacka in sig på nätverket, eller?

Verkar inte finnas så mycket information hur tillgängligheten till ethernet-portarna är, ser man på bilderna som finns så verkar det hyfsat svåråtkomligt. Men helt klart en bra fråga tills mer information finns tillgänglig.

Kan man inte sätta lösenord på trådat också?

Stänga/inaktivera porten lät ju fungera.

Man sätter den otillgängligt. Min utomhus-ap sitter på taknocken, tre våningar ovanför marken.

1 gillning

Finns den inte att köpa i Sverige?