Nya bilder på kommande Google Chromecast dyker upp

Från sajten:
image

Google håller event senare i månaden, närmare bestämt den 30 september och förväntas då visa upp ny hårdvara. Vi kan vara ganska säkra på att det blir en uppdaterad version av Google Home/Google Nest Home eller vad de nu väljer att kalla den. Dessutom lär den nya Chromecast-enheten som går under namnet “Sabrina” visas upp som då blir nästa steg för Android TV eller rättare sagt Google TV som det förväntas döpas om till.

Google Chromecast och fjärrkontroll

Nyss läckte det ut fler bilder där fjärrkontrollen ses i sin helhet tillsammans med en dongel som ansluts till din tv eller bildskärm. Här ses tydligt knappar för såväl YouTube som Netflix vilket säkert uppskattas av användarna. Fjärrkontrollen ser ut att ha ett skrollhjul upptill eller så är det bara en flerfunktionsknapp. Formatet verkar vara i stil med den storlek som fjärrkontrollen till en Apple TV har. Den stora nyheten är att Chromecast förses med en fysisk fjärrkontroll och nu inte behöver hanteras via en mobiltelefon.

Den nya Chromecasten kommer i tre olika färger; “Summer Melon” (rosa), “Rock Candy” (grå) och “Summer Blue” (blå) och priset det pratats om ligger kring $49,99.

Källa: The Verge

 

Det här kommer bli så bra!

En vit kontroll. Tänk dig den efter ett tag.:microbe::microbe:

Tror att @Esse redan är van. Com Hem Tv Hub har en vit fjärrkontroll.

1 gillning

ATV a la Google? Med eget OS osv?

Givet köp❤

1 gillning

Helt klart :slightly_smiling_face:

Vi får väl hoppas att färgen på kontrollen matchar enheten

Just så.

Med övertip-x:ad TV4-loggo!

2 gillningar