Ny version av Yale Code Handle för altandörren

Från sajten:
image

Yale släpper en ny version av sitt kodlås för altandörrar. Nya Yale Code Handle kommer i tre olika versioner för att passa alla händer och hem.

Yale Code Handle är ett kodlås för våra altandörrar och släpps nu i en ny, uppdaterad version. Precis som föregångaren öppnas låset med en personlig kod och inga nycklar behövs. Låser gör man precis som tidigare genom att trycka på en knapp.

Yale Code Handle

Nytt med denna version är att den finns i olika utföranden för att passa olika typer av fönster och fönsterdörrar. Det finns nu tre olika versioner för vridning åt såväl höger som vänster samt en rak modell. Nu ska denna modell kunna klara av smalare dörrar och en snävare svängradie.

Den raka handtagsmodellen är särskilt lämpad för inåtgående fönster och fönsterdörrar. Kort och lång skylt/fäste justeras vid montage efter behov. Code Handle kan låsas i alla 90°-lägen, alltså även i ventilationsläge för lutnings- och vridbara fönster.

Yale Code Handle Yale Code Handle

Det nya handtaget är även flexibelt då det levereras med möjlighet att monteras med kort eller långt fäste, vilket innebär att man i förväg inte behöver veta vilken modell du ska ha.

Batterierna som används är vanliga alkaliska AAA och sägs räcka i flera år. Inför batteribyte signaleras detta i handtaget.

Vill du veta mer om Yale Code Handle kan du besöka hemsidan.

Frågan vi dock alla ställer oss är varför inte en smart och uppkopplad version lanseras?

Källa: Pressmeddelande

1 gillning

Borde kanske tipsat om denna, såg den på låskompaniet.se redan förra veckan :slight_smile:
Dock lär det aldrig bli något Yale här hemma, om de inte bygger en lösning som enbart ryms i låskistan :slight_smile:

När småbarnsåren är över och vi byter ytterdörr igen får det nog bli motorlås :slight_smile:

Hade det kommit med blåtand så man hade kunnat låsa upp dörren utifrån så hade det varit ett givet köp. Annars kan man ju lika gärna köra med nyckel

Varit sugen på Secuyou låset. Det är med blåtand. Finns på IF att köpa tex

Tack för tipset, får kolla upp det där

Vi hade en sådan här, kräver att altandörren är förhållandevis ny. Vi installerade den på vår gamla från typ 56 när huset byggdes och det blir aldrig riktigt bra och den börjar röra på sig vilket gör att handtaget till slut slutar fungera.

1 gillning